Ambjentet

Ambjentet
Ne jemi përpjekur të krijojmë kushte komode dhe ambient të sigurt, të ngrohtë dhe argëtues, në mënyrë që fëmija të ndihet si në familje. Mjetet didaktike gjithashtu janë të fjalës së fundit.