Adresa dhe kontakti

Rruga: Ramazan Shijaku

Vila “Ali Mehmeti” Banesa nr. 55

Cel: 067 30 32 831

 

Emri: (e domosdoshme)

e- maili: (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj